Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Sušené huby zalejeme vriacou vodou, necháme 10 minút odstáť a potom ich scedíme. V panvici rozohrejeme olej, pridáme na kolieska nakrájanú červenú cibuľu a restujeme, kým nezmäkne. Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a namočené huby. Zmes restujeme ďalších 10 – 15 minút, kým nebudú huby mäkké. V miske zmiešame vajcia so smotanou, dobre osolíme, okoreníme a pridáme 1 PL petržlenovej vňate. Panvicu potrieme trochou oleja a vylejeme na ňu polovicu vaječnej zmesi. Plameň znížime na minimum a panvicu prikryjeme pokrievkou. Omeletu pečieme len z jednej strany, kým nestuhne aj na povrchu. Rovnako pripravíme aj druhú omeletu zo zvyšnej zmesi. Nakoniec ju naplníme hubovou zmesou a posypeme zvyšnou petržlenovou vňaťou.