Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Mäso odblaníme, opláchneme a nakrájame na tenšie plátky. Zľahka ich naklepeme, osolíme, okoreníme a začneme restovať na rozohriatom oleji po oboch stranách. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, papriku a paradajky. Zakryjeme pokrievkou, podlejeme vývarom a podusíme domäkka. K mäsu pridáme na kúsky pokrájané jablká a ešte chvíľu podusíme, kým jablká trochu nezmäknú. Dáme však pozor, aby sa nerozvarili.
Servírovanie
Podávame na panvičke alebo v miske s jazmínovou ryžou posypanou pokrájanými mandľami.