Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
GUACAMOLE: Avokádo prerežte na polovicu a vyberte kôstku. Dužinu vložte do misky, pridajte limetkovú šťavu, nadrobno nakrájané čili papričky, cibuľu, soľ a zmiešajte. Posypte nadrobno nasekaným koriandrom.
PARADAJKOVÁ SALSA: Paradajky s cibuľou okoreňte a spolu s čili papričkami opečte na grile. Po vychladnutí obsah panvice rozmixujte, pridajte limetkovú šťavu, koriander a trošku olivového oleja. Prebytočnú vodu zlejte.
HOTDOGY: Klobásky ugrilujte. Žemle pozdĺžne narežte, omastite troškou olivového oleja a grilujte cca 2 minúty, kým nebudú chrumkavé. Do teplých žemlí vložte klobásky, pridajte guacamole, paradajkovú salsu a posypte rozdrobenými nachos.