Recepty Horúci maslový bourbon so škoricou
Suroviny
1 hrnček jablčného cideru
2 PL zmäknutého masla
1 PL medu
1/4 ČL klinčekov
1/4 ČL škorice
1/4 ČL mletého zázvoru
1/2 hrnčeka bourbonu
celá škorica na ozdobenie
Popis

Na panvici pri nízkej teplote privedieme ľahko do varu jablčný cider. V miske zmiešame maslo, med, klinčeky, škoricu a zázvor. Pridáme na panvicu k cideru a miešame, kým sa maslo rozpustí. Zmes prelejeme do pohára, prilejeme bourbon a servírujeme ozdobené celou škoricou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4