Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V miske zmiešame umyté a nakrájané cherry paradajky, olej, kôru z jedného pomaranča, limetkovú šťavu, med, čierne ríbezle, zázvor, roztopené maslo a pretlačený cesnak, soľ, korenie. Zmesou naplníme pstruhy zvnútra. Pridáme aj na plátky nakrájaný pomaranč. Zvonku rybu potrieme olivovým olejom, osolíme a okoreníme.
Vložíme do grilovacej mriežky a grilujeme 10 minút z každej strany.
Zemiaky uvaríme v slanej vode domäkka. Scedíme. Čierny cesnak očistíme, pretlačíme a zmiešame s dvomi polievkovými lyžicami oleja, soľou, čiernym korením, octom, pažítkou a estragónom. Uvarené zemiaky pokvapkáme olivovým olejom a grilujeme ešte 5 minút, kým nebudú chrumkavé. Grilované zemiaky zmiešame s cesnakovou zmesou, pridáme pažítku a servírujeme s pstruhom.
TIP: Zemiaky môžeme ozdobiť kvetmi pažítky.