Recepty Grilovaný pstruh s gremolatou
Suroviny
4 pstruhy
4 citróny
Soľ
Mleté čierne korenie
4 Tesco cesnak
Hrsť petržlenovej vňate
Kôra a šťava z 1 citróna
Tesco olivový olej
Popis

Pstruhy zvnútra nasolíme a okoreníme.


Do každého pstruha vložíme plátky citróna.


Grilujeme v kliešťoch na ryby alebo vcelku v alobale. Počas grilovania potierame olivovým olejom.


Gremolata je nadrobno nakrájaný cesnak, petržlenová vňať, citrónová kôra a olivový olej.


Túto zmes pridáme na tanieri na rybu, krásne bude kontrastovať s jeho rybacou chuťou a vyčarí vám na stole stredomorský nádych.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
pred 2 mesiacmi
30 min.
Nápoje
pred 2 mesiacmi
10 min.
Nápoje