Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Bravčový bôčik očistíme a z oboch strán ho osolíme a okoreníme. Pripravíme si marinádu – do menšej misky nalejeme olej, ktorý zmiešame s medom, so sójovou omáčkou a s lisovaným cesnakom. Podľa chuti pridáme čili, ale môžeme ho aj úplne vynechať. Zmes ochutíme ešte soľou a korením. Bôčik narežeme, aby sa lepšie prepiekol a poriadne ho potrieme marinádou. Necháme ho minimálne 2 hodiny odležať. Mäso grilujeme veľmi pozvoľna asi 60 až 80 minút. TIP: K bôčiku sa najlepšie hodí čerstvé pečivo, nezabudnite však ani na vitamíny – ugrilujte si čerstvé paradajky alebo papriky.