Recepty Grilované kura na havajský spôsob vo fólii
Suroviny
4 kuracie prsia bez kože
250 ml BBQ omáčka (na chuť)
565 g ananásové kolieska (v konzerve, vrátane šťavy)
2 lyžica sójovej omáčky
1 strúčik cesnaku
1 červená paprika
2 cukety (stredne veľké)
soľ
čierne korenie
alobal
Postup
1
Odrežeme 4 dostatočne veľké pláty alobalu na zabalenie kuracích pŕs a zeleniny.
2
Vyčistíme a umyjeme kuracie prsia, umytú papriku nakrájame na kocky a cuketu na plátky.
3
V miske zmiešame BBQ omáčku s ananásovou šťavou, sójovou omáčkou a pretlačeným cesnakom.
4
Kuracie prsia z oboch strán namočíme do omáčky a necháme marinovať na chladnom mieste minimálne 30 minút.
5
Marinované prsia umiestnime na alobal, dáme na ne plátky ananásu, posypeme zeleninou a zabalíme.
6
Prsia grilujeme pri strednej teplote približne 13 – 15 minút.
7
Po ugrilovaní necháme 3 – 5 minút odstáť a následne alobal odbalíme.
8
Tip: Zvyšnú omáčku servírujeme ako dip.
Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4