Recepty Gazpacho s avokádom

Suroviny

1 kg paradajok (mäsitých)
2 avokáda
1 uhorka
1 paprika (žltá alebo červená)
1 citrón
2 PL panenského olivového oleja
bazalka
2 strúčiky cesnaku
morská soľ
mleté čierne korenie

Popis

Príprava gazpacha je časovo náročnejšia.

Lístky čerstvej bazalky polejeme olivovým olejom. Nakrájame paradajky, uhorku a papriku. Následne všetko spolu premiešame, pridáme cesnak, citrón a morskú soľ. Túto ochutenú zeleninovú zmes necháme odstáť do rána v chladničke, aby sa dobre odležala a prepojili sa v nej všetky chute.

Na druhý deň pridáme k zmesi, ktorá cez noc pustila šťavu, nakrájané avokáda, dochutíme ju mletým čiernym korením prípadne aj nakrájanou čili papričkou. Všetko spolu rozmixujeme na hladkú polievku. Gazpacho sa podáva studené s opečenými krutónmi alebo s tmavým pečivom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy


Tesco leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 25. 11. od 8:00 hod. do 1. 12. 2020 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodov, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchody s r ybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Cesta na Senec 2, 821 04 Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8