Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 180 °C stupňov. Formičky alebo zapekacie hrnčeky vytrieme maslom a uložíme do chladu. Do vodného kúpeľa dáme rozpustiť čokoládu s maslom a gaštanové pyré. Mixérom vyšľaháme vajíčka a cukor dopenista. Do rozpustenej čokolády s maslom a gaštanmi pridáme za stáleho miešania vyšľahané vajcia s cukrom. Nakoniec primiešame orechy alebo kokos. Cesto má byť husté a lepkavé. Formičky vymastíme, vysypeme kakaom a pečieme zhruba 8 – 12 minút (podľa veľkosti formičiek) pri teplote 180 °C. Cesto má byť v strede stále riedke, resp. surové, aby sa koláčik po rozkrojení roztekal.