Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vo veľkej miske si dôkladne zmiešame vajíčka spolu s mliekom, vanilkou a cukrom. Na panvici si rozpustíme maslo, na ktorom budeme toast opekať. Každý plátok chleba alebo vianočky namočíme do vajíčkovej zmesi tak, aby bol celkom obalený a opatrne položíme do rozohriatej panvice. Z každej strany ho opekáme približne 2 až 3 minúty, alebo kým vajíčkový obal na plátku toastu nedostane zlatistú farbu ako keď robíme chlebík vo vajíčku. Podávame natreté medom alebo javorovým sirupom, posypeme škoricou, vynikajúci a svieži je aj s čerstvým ovocím.