Recepty Feniklovo-zelerová polievka
Suroviny
olivový olej
1 veľkú bielu cibuľu pokrájanú nadrobno
1 strúčik cesnaku
2 veľké feniklové buľvy nasekané nahrubo
½ zeleru pokrájaného na kocky
1 zemiak pokrájaný na kocky aj so šupkou
500 ml zeleninového vývaru
čierne korenie
soľ
Popis

Postup

Vo veľkom hrnci rozohrejeme olej a opražíme cibuľu a cesnak, pridáme fenikel, zeler, zemiak a všetko zalejeme vývarom. Varíme asi 15 minút, kým zelenina nezmäkne. Osolíme, okoreníme a rozmixujeme na krémovú polievku.

Servírovanie

Možeme posypať feniklovými semienkami.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4