Recepty Fazuľkový snack
Suroviny
250 g zelených fazuliek
3 plátky prerastenej slaniny
2 ČL trstinového cukru
lupienková soľ
Popis

Fazuľky dáme do vriacej vody a varíme ich asi 3 – 5 minút. Scedíme ich a okamžite schladíme v studenej vode, aby nestratili prirodzene zelenú farbu.

Na panvici opečieme plátky slaniny tak, že ju posypeme trstinovým cukrom a z vrchu pritlačíme ďalšou panvicou alebo hrncom, aby sa nepokrútila. Keď je slanina vypečená, nakrájame ju na menšie kúsky.

Uvarenú fazuľku posypeme opečenou slaninou a lupienkovou soľou.

Malý tip: Lupienková soľ je jemnejšia ako bežná soľ. Ak ju však nemáte, môžete použiť obyčajnú.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4