Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Tekvicu nakrájame, osolíme, okoreníme, posypeme tymianom a pečieme asi hodinu pri teplote 150 °C. Zemiaky uvaríme v šupke, ešte teplé ošúpeme, prepasírujeme spolu s upečenou tekvicou. Pridáme múku, škrob, nastrúhaný muškátový oriešok a vajcia. Vymiesime cesto a tvarujeme z neho gnocchi, ktoré uvaríme v osolenej vode. Varíme, kým nevyplávajú na hladinu. Hotové schladíme v studenej vode. Na panvici roztopíme maslo, primiešame doň bylinky a cesnak. Pridáme gnocchi a krátko orestujeme. Hotové posypeme strúhaným syrom a tekvicovými semiačkami.