Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Predhrejeme rúru na 200 °C. Na plech dáme papier na pečenie a potrieme ho olejom. Naň dáme nahrubo nakrájané mandle a ovsené vločky. Dobre premiešame a pečieme približne 8 minút.
Takto vzniknutú zmes dáme do veľkej misky. Na malej panvici zmiešame maslo, med, cukor, vanilkový extrakt a soľ a miešame, kým sa cukor nerozpustí.
Zmes dáme do misky s mandľami a ovsenými vločkami. Dobre premiešame a necháme trocha vychladnúť.
Po vychladnutí pridáme brusnice a nakrájanú čokoládu. Čokoláda sa trocha roztopí, čím pekne spojí všetky ingrediencie.
Celú zmes dáme na plech a dobre utlačíme. Necháme ju takto odstáť v chladničke približne 2 hodiny.
Následne povykrajujeme malé cookies. V uzatvorenej plastovej nádobe ich môžeme skladovať až týždeň.