Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Umyté a osušené plátky lososa pokvapkáme citrónovou šťavou, potrieme olivovým olejom a posypeme trochou soli. Mriežku grilu potrieme olivovým olejom a plátky lososa opekáme kožou nadol 10 – 15 minút dozlatista. Na prípravu šalátu nakrájame mango na kocky, obe avokáda pokrájame a pokvapkáme limetkovou šťavou. Následne pridáme nakrájané paradajky a všetko zmiešame v hlbokej mise. Hotový šalátik pokvapkáme olivovým olejom a servírujeme na tanieri s opečeným plátkom lososa, ktorého môžeme dozdobiť svojimi obľúbenými bylinkami, napríklad vetvičkou tymianu.