Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Do hrnca nalejeme 800 ml vody, prisypeme cukor, zamiešame a necháme zovrieť. Priebežne miešame, kým sa cukor úplne nerozpustí.
Vo zvyšných 200 ml studenej vody dôkladne rozmiešame vanilkový pudingový prášok a zmes postupne za stáleho miešania prilejeme do hrnca s vriacou osladenou vodou.
Hneď ako začne pudingový krém hustnúť, primiešame doň sladené kondenzované mlieko a smotanu. Zmes stále miešame, aby neprihorela.
Po dosiahnutí potrebnej hustoty zmes precedíme cez sitko a ponorným mixérom ju ešte dohladka rozmixujeme, prípadne dochutíme kakaom, škoricou alebo vanilkovým strukom.
Likér nalejeme do čistých fliaš, ktoré následne zatvoríme a uložíme do chladu.