Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cviklu ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a varíme vo vode dozmäknutia. Uvarenú a ešte teplú cviklu scedíme a spolu s nalámanou čokoládou a maslom poriadne rozmixujeme na pyré. Vajcia vyšľaháme s cukrom dopenista, primiešame cviklovo-čokoládovú zmes a na záver zapracujeme múku a kakao. Cesto vylejeme na pomúčený plech alebo okrúhlej formy a pečieme v predhriatej rúre asi 20 minút pri 180 °C. Koláč musí byť mäkký, v prostriedku šťavnatý. Necháme ho asi hodinu chladnúť a až potom krájame.