Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Rúru predhrejeme na 140 °C. V hrnci zohrejeme mlieko a smotanu. Tesne pred bodom varu prilejeme kávu a odstavíme z ohňa. Žĺtky ľahko prešľaháme v mise s cukrom (nie však do peny, nesmieme dostať do krému vzduch) a pomaly prilievame kávovú zmes, ktorú sme nechali trochu vychladnúť. Pripravenú zmes nalievame do keramických zapekacích nádob (max. 150 ml na jednu porciu) a uložíme ich do hlbšieho plechu. Následne doň nalejeme zhruba do polovice vodu a pečieme na 140 °C asi 30 – 45 minut. Po vytiahnutí z rúry nebude krém celkom stuhnutý, no v chladničke stuhne, preto ho v nej necháme aspoň 2 hodiny. Pred servírovaním posypeme cukrom a na jeho skaramelizovanie použijeme flambovaciu pištoľ.