Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Jednu šálku mlieka odložíme a druhú šálku zmiešame s mangovým pyré (pripravené z ošúpaného, nakrájaného manga, ktoré sme pomixovali). Chia semiačka rozdelíme na polovicu a pridáme do oboch zmesí. Metličkou alebo vidličkou ich dobre spolu premiešame. Chia majú osobitú vlastnosť, že želírujú. Po chvíľke uvidíme, že zmes začne hustnúť.
Mangový chia puding nalejeme do polovice pripravených pohárikov, necháme stuhnúť v chladničke a po pol hodinke zalejeme čistým pudingom.
Pred podávaním ozdobíme ovocím a osladíme napríklad javorovým sirupom.