Recepty Cestoviny s medovo-horčicovou omáčkou

Suroviny

200 g bezlepkového fusilli (alebo špirálok či motýlikov)
200 g kuracích pŕs (uvarených alebo ugrilovaných)
200 g šampiňónov
2 červené cibule
červená kapusta
1 hrsť rukoly
5 vajec
2 PL medu
2 PL horčice
2 PL olivového oleja
soľ
mleté čierne korenie

Popis

Nachystáme si suroviny. Cestoviny uvaríme, prepláchneme studenou vodou a vložíme do väčšej misy.

Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia. Šampiňóny si nakrájame na plátky a na oleji opražíme na červenej cibuli, rovnako nakrájanej na plátky. Spoločne vmiešame do šalátu a pridáme rukolu.

Zalejeme dresingom z medu, horčice a olivového oleja. Dochutíme soľou a korením.

Cestoviny s medovo-horčicovou omáčkou

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept