Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V malej miske zmiešame olivový olej, soľ, mleté čierne korenie a med. Vrchnú časť syrov narežeme (nie veľmi hlboko) do vzoru cik-cak a potrieme zmesou. Napicháme do nich kúsky rozmarínu. Zabalíme do alobalu.
Zabalený syr grilujeme 5 – 10 minút. Hotový ho opatrne položíme na tanier, aby sa neroztiekol.
Medzitým si skaramelizujeme vlašské orechy. Maslo roztopíme na miernom ohni na panvici. Vmiešame med a potom orechy. Za stáleho miešania opekáme na stredne silnom ohni 5 minút. Presunieme ich na tanier vystlaný papierom na pečenie, aby sa pri chladnutí nezlepili.
Bagetu nakrájame na tenké plátky a opekáme ju na grile z každej strany 2 minúty.
Ešte teplý syr navrstvíme so skaramelizovanými orechmi a brusnicovou omáčkou. Opečené bagetky namáčame do roztečeného syra.