Recepty Cake pops
Suroviny
120 g polohrubej múky
½ ČL prášku do pečiva
1 štipka soli
110 g trstinového cukru
2 vajcia
100 ml smotany na varenie
Poleva
2 čokolády (tabuľky - horkej alebo bielej)
malé guličky alebo konfety na ozdobu
Ďalšie
forma na pečenie cake pops
špajdle
polystyrén alebo kartón od vajec na zapichovanie cake pops
Postup
 alt=
1
Rúru vyhrejeme na 180°C. Vajcia s cukrom vyšľaháme.
 alt=
2
Prisypeme múku s práškom do pečiva a soľou a vyšľaháme. Do zmesi prilejeme smotanu a všetko dobre premiešame.
 alt=
3
Nachystáme si formu na pečenie a malou lyžičkou povkladáme cesto do jamôk.
 alt=
4
Zatvoríme druhou časťou formy, dáme do rúry a pečieme 15 minút.
 alt=
5
Po vychladnutí koláčiky jemne vyberieme z formy a napichujeme na špajdle a máčame v čokoláde rozpustenej v miske nad malým hrncom s vriacou vodou.
 alt=
6
Každý cake pop namočíme do čokolády, potom do ozdôb a zapichneme do podložky.
 alt=
7
Hotové cake pops odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny stuhnúť.
 alt=
8
Tip: Zabalené v celofáne a ozdobené mašličkou sú cake pops milým darčekom.
Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4