Recepty Burger s modrým syrom a hruškou
Suroviny
Omáčka:
2 PL olivového oleja
½ červenej cibule
2 PL balzamikového octu
2 PL červeného vína
1 ČL javorového sirupu
Burger:
200 g mletého hovädzieho mäsa
2 žemle na hamburgery
4 plátok slaniny
2 PL vlašských orechov (rozdrvených)
1 hruška (veľká)
2 plátok modrý syr (hrubšie plátky)
rukola
soľ
korenie
Postup
 alt=
1
Omáčka z vína a javorového sirupu, chrumkavá slaninka, voňavá hruška a lahodný syr spolu so šťavnatým mäsom sú skutočným gastronomickým zážitkom.
 alt=
2
Rúru vyhrejeme na 190 °C. Obalíme plátky slaniny orechmi a pečieme 15 minút, aby mala slanina dochrumkava opečené okraje.
 alt=
3
Z mäsa vytvarujeme dva burgery a opekáme ich na panvici alebo na grile 5 minút z každej strany. Burgery dochutíme soľou a korením.
 alt=
4
Rozkrojíme hrušku na 4 časti a smažíme ich na panvici alebo na grile jednu minútu z každej strany.
 alt=
5
Predhrejeme žemle na panvici alebo na grile. Na spodnú polovicu dáme omáčku podľa chuti a položíme na ňu mäso, dva plátky hrušky, dva plátky slaniny, modrý syr a rukolu. Zakryjeme vrchnou polovicou žemle a spevníme špáradlom.
Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4