Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Omáčka z vína a javorového sirupu, chrumkavá slaninka, voňavá hruška a lahodný syr spolu so šťavnatým mäsom sú skutočným gastronomickým zážitkom.
Rúru vyhrejeme na 190 °C. Obalíme plátky slaniny orechmi a pečieme 15 minút, aby mala slanina dochrumkava opečené okraje.
Z mäsa vytvarujeme dva burgery a opekáme ich na panvici alebo na grile 5 minút z každej strany. Burgery dochutíme soľou a korením.
Rozkrojíme hrušku na 4 časti a smažíme ich na panvici alebo na grile jednu minútu z každej strany.
Predhrejeme žemle na panvici alebo na grile. Na spodnú polovicu dáme omáčku podľa chuti a položíme na ňu mäso, dva plátky hrušky, dva plátky slaniny, modrý syr a rukolu. Zakryjeme vrchnou polovicou žemle a spevníme špáradlom.