Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zo soli, čierneho korenia, papriky, zázvoru, cesnaku a oleja si urobíme marinádu. Mäso ňou potrieme a necháme aspoň 2 hodiny marinovať. Medzitým si nakrájame cibuľu nadrobno, dáme na pekáč a položíme na ňu namarinované mäso. BBQ omáčku zmiešame s vodou a pred pečením ňou potrieme bravčové pliecko. Mäso zakryjeme alobalom a pečieme 3 – 4 hodiny na 150 °C. Po upečení zlejeme omáčku a vyhodíme cibuľu. Mäso natrháme na menšie kúsky a prelejeme omáčkou. Fazuľkové struky zbavíme koncov a uvaríme v osolenej vode domäkka. Hotové fazuľky pridáme k mäsu, premiešame a rozdelíme do žemlí.