Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Ananás ošúpeme a nakrájame na približne rovnaké kocky. Na rovnako veľké kúsky nakrájame aj bravčovú panenku a bôčik, ktoré striedavo napichujeme na grilovaciu vidlicu. Mäso dobre osolíme a okoreníme, potrieme olejom a jemne posypeme sušeným čili.
Špízy grilujeme na panvici z každej strany približne 5 minút a pred podávaním ich posypeme nasekaným čerstvým koriandrom. Servírujeme s obľúbenou prílohou (napr. so zemiakmi) alebo s ľahkým zeleným šalátom.
Malý tip: Zo zvyšku ananásu môžeme urobiť smoothie alebo vylisovať čerstvú šťavu.