Recepty Bleskový rebarborovo-jahodový koláč
Suroviny
200 g jahôd
300 g rebarbora
175 g masla
300 g trstinového cukru Demerara
1 šálka polohrubej múky
1 šálka mletých mandlí
1 ČL škorice
vanilková zmrzlina (na servírovanie)
tortová forma
Postup
 alt=
1
Maslo, 250 g cukru, múku, mandle a škoricu spolu dobre ručne premiešame.
 alt=
2
Cesto zabalíme do igelitu a dáme na pol hodiny do chladničky.
 alt=
3
Medzitým ošúpeme rebarboru a nakrájame ju spolu s jahodami.
 alt=
4
Polovicu cesta jemne roztlačíme v tortovej forme.
 alt=
5
Poukladáme rebarboru a jahody a posypeme 50 g cukru.
 alt=
6
Posypeme druhou polovicou cesta. Pečieme pri 175 °C asi 35 minút. Tip: Podávame s vanilkovou zmrzlinou.
Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

Tesco Leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 12. 6. od 8:00 hod. do 18. 6. 2019 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodných jednotiek, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchodné jednotky s rybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Kamenné nám. 1/A, Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4