Recepty Bleskový rebarborovo-jahodový koláč

Suroviny

200 g jahôd
300 g rebarbory
175 g masla
300 g trstinového cukru (Demerara)
1 šálka polohrubej múky
1 šálka mletých mandlí
1 ČL mletej škorice
vanilková zmrzlina (na servírovanie)
tortová forma

Postup

1

Maslo, 250 g cukru, múku, mandle a škoricu spolu dobre ručne premiešame.

2

Cesto zabalíme do igelitu a dáme na pol hodiny do chladničky.

3

Medzitým ošúpeme rebarboru a nakrájame ju spolu s jahodami.

4

Polovicu cesta jemne roztlačíme v tortovej forme.

5

Poukladáme rebarboru a jahody a posypeme 50 g cukru.

6

Posypeme druhou polovicou cesta. Pečieme pri 175 °C asi 35 minút. Tip: Podávame s vanilkovou zmrzlinou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy


Tesco leták - aktuálny týždeň

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Letáková ponuka platí od 25. 11. od 8:00 hod. do 1. 12. 2020 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodov, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Letáková ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ponuka pultového predaja rýb platí len pre obchody s r ybacím obslužným pultom. Ceny sú uvedené v eurách. V letáku sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Cesta na Senec 2, 821 04 Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8