Ako využiť bielka v kuchyni
Suroviny
Na bielkovy chlebík
8 bielkov
180 g práškového cukru
160 g hrubej múky
70 g rozpusteného masla
kandizované ovocie, sekaná čokoláda, sekané mandle, sekané oriešky (celkovo 3 – 4 dl)
čokoládová poleva
sekané oriešky na posypanie
tuk a strúhanka alebo hrubá múka na vysypanie formy
Popis

Z bielok si pripravíme tuhý sneh, pridáme k nemu práškový cukor a ešte vyšľaháme. Potom pridávame striedavo po lyžiciach múku a vychladnuté roztopené maslo. Celú zmes ľahko premiešavame. Nakoniec do cesta pridáme nasekané ovocie, oriešky, mandle či čokoládu podľa chuti. Pečieme pomaly vo forme na srnčí chrbát vymazanej tukom a vysypanej strúhankou alebo hrubou múkou. Po upečení chlebík vyklopíme a necháme vychladnúť. Na záver už len polejeme čokoládovou polevou a posypeme orieškami.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Prezrite si letáky a katalógy

Tesco Pravá chuť sviatkov

Viac informácií  Informácie



Ponuka je platná v hypermarketoch.
Katalógová ponuka platí od 12. 12. od 8:00 hod. do 31. 12. 2018 alebo do vypredania zásob podľa otváracích hodín jednotlivých obchodných jednotiek, s výnimkou obmedzenia platnosti na vybraných stránkach. Katalógová ponuka nie je platná v predajniach Tesco Expres. Ponuka neplatí počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja. Ceny sú uvedené v eurách. V katalógu sú použité ilustračné fotografie. Za prípadné tlačové chyby sa ospravedlňujeme. Tesco Stores SR, a. s., Kamenné nám. 1/A, Bratislava.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4