Ako na vývar z 10 ingrediencií
Suroviny
mäso (celá sliepka alebo hovädzie s kosťou; vždy používajte kosti, v nich je najviac živín)
1 červená cibuľa aj so šupkou
1 celá hlavička cesnaku prerezaná na polovicu
mrkva
petržlen
zeler
vňať (zelerová, petržlenová, niekedy aj mrkvová)
bobkový list
1 veľká paradajka
1 paprika
soľ a farebné korenie na dochutenie
Popis

Všetko dáme variť do 5-litrového hrnca na minimálne 3 hodiny, počas ktorých nezbierame z vrchu penu. Potom z hotového vývaru vyberieme zeleninu, oberieme mäso a podávame s rezancami. Vývar skladujeme precedený a bez zeleniny (tú dajte do inej nádoby), aby skoro neskysol.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4