Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V malom hrnci zahrejeme šľahačku.
Keď príde k varu, vypneme a vmiešame na kocky nalámanú čokoládu.
Za stáleho miešania vytvoríme hladkú čokoládovú masu – ganáche.
Zmesou naplníme cukrárske vrecko alebo sáčok a plníme košíčky.
Naplníme polovicu, vložíme náplň podľa chuti – arašidové maslo, bielu čokoládu, kešu, oriešok, mandľu, cukrík, hrozienka, brusnice atď a zalejeme čokoládovou masou.
Ozdobíme a necháme stuhnúť v chlade cca 20 minút.
Na malé papierové vrecúška napíšeme čísla od 1 do 24. Do každého vrecúška vložíme jeden bonbon a previažeme špagátikom alebo mašličkou. Každý deň nás čaká prekvapenie – aká plnka to bude dnes?