Aj keď sa vo fáze formovania postavy zameriavate na nízkotučné formy mliečnych výrobkov, pri tvarohu sa nemusíte báť ani jeho polotučnej verzie.

Jednoducho všestranný
Živiny z tvarohu sa ľahko vstrebávajú a dokonca podporujú činnosť mozgu. Preto je vhodný na raňajky, desiatu, obed, olovrant aj večeru. Pripraviť si z neho môžete bud' slanú pomazánku pridaním voňavého korenia, alebo ho využijete trebárs v kombinácii so zeleninou či šunkou alebo rybou. Keď vás prepadne chuť na sladké, pridajte tvaroh k ovociu, musli alebo orechom.

Na dobrú noc
Tvaroh zmiešaný s lyžicou medu je skvelou voľbou na večeru. Nezaťažuje žalúdok, pôsobí blahodarne na pečeň a v kombinácii so sladkým medom uvoľňuje napäté nervy. A navyše bielkoviny na večeru vám povolí aj tréner.    

Publikované: Pred viac ako 1 rokom
Vytlačiť stránku
Zdielať článok

Články

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.

Príbehy písané s chuťou budete milovať

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.