V Tescu si môžete dopriať Veľkonočné pochúťky nákupom online

11.4.2017 15:03:00 | Produkty, Služby, Ceny

Bratislava, 11. apríla 2017 – Veľká noc je sviatok radosti a spoločnosť Tesco ponúka množstvo produktov, ktoré tieto sviatky pomôžu ešte viac spríjemniť, či už kvalitnými potravinami alebo službami Potraviny domov a Klikni a vyzdvihni. Tie uľahčia nakupovanie pre zaneprázdnených ľudí, ktorí nemajú čas si vychutnať nákup priamo v obchode. Spoločnosť Tesco im ponúka jedinečné služby, ktoré im naplno a bez stresu umožnia rovnako si vychutnať tieto sviatky kvalitnou ponukou produktov.

K hitom tejto Veľkej noci patrí nielen klasika v podobe ponuky rôznych šuniek a údenín, ale aj špeciálne veľkonočné paštéty. Tesco ako maloobchodný líder v inováciách ponúka svojim zákazníkom možnosť nákupu veľkonočných produktov z pohodlia domova, či kancelárie. Nakupovanie online pomocou služby Tesco potraviny domov je k dispozícii v 90 lokalitách po celom Slovensku, a to vo väčšine oblastí Bratislavy, Nitry, Košíc, Trnavy, Prešova, Galanty, Šale, Malaciek, Hlohovca a okolia týchto miest, a to sedem dní v týždni. Táto služba je obzvlášť populárna počas sviatkov.

"Táto služba umožňuje našim zákazníkom nakúpiť si veľkonočné produkty z pohodlia svojho domova bez toho, aby museli vlastnoručne nosiť ťažké nákupné tašky do svojich domov a bytov. Navyše, nemusia robiť nákupy na poslednú chvíľu, pretože online rozhranie umožňuje vybrať si dodacie lehoty až tri týždne vopred a dokonca si čas dodania v prípade potreby upraviť, a to až do 23.00 hodiny dňa predchádzajúceho dodaniu objednávky. Popularita tejto služby sa nevzťahuje len na sviatky, od svojho uvedenia na trh v roku 2012 bolo tímom kolegov zo služby Tesco Potraviny domov doručených celkom viac ako 500 tisíc objednávok tovaru a 15 tisíc zákazníkov si prišlo vyzdvihnúť svoj nákup cez službu Klikni a vyzdvihni", uviedol Marek Těthal, E-Commerce Manager spoločnosti Tesco Stores SR.

Sortiment spoločnosti Tesco ponúka svojim zákazníkom na výber až 20 000 položiek vrátane bohatej ponuky surovín na veľkonočné pokrmy alebo hotových produktov na veľkonočný stôl. Všetky položky sú v ponuke za rovnaké ceny ako v daný deň v hypermarkete. Svoje objednávky môžu zákazníci realizovať v 5 jednoduchých krokoch. Podobne funguje aj služba Klikni a vyzdvihni, kde si zákazník môže potraviny objednať online a v stanovenú hodinu si nákup vyzdvihne cestou domov z práce.