Tesco upravilo otváracie hodiny obchodov pre zaistenie pohodlných sviatočných nákupov

21.12.2016 16:31:00 | Obchody a prevádzka

Bratislava, 21. december 2016Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s. upravila dobu predaja svojich obchodov tak, aby aj počas vianočných sviatkov zákazníkom umožnila pohodlné nakupovanie. Zároveň posilnila počty zamestnancov na prevádzkach o brigádnikov. Na pomoc kolegom z prevádzok však prichádzajú i zamestnanci z centrály.

„Chceme, aby boli pre našich zákazníkov ich predvianočné nákupy plné pohody. Preto v tomto období  prijmeme stovky brigádnikov, aby vypomáhali pri obsluhe zákazníkov, v pokladniach a pri dokladaní tovaru. Navyše, tak, ako každý rok, aj teraz pracovníci centrálnej kancelárie opustia na niekoľko dní svoje bežné pracovné povinnosti a  prídu hromadne vypomôcť svojim kolegom do obchodov,“ uviedla Zuzana Lošáková, hovorkyňa Tesco Stores SR, a. s.

Pre zjednodušenie nákupov ponúka Tesco svojim zákazníkom služby Tesco Potraviny domov či službu Klikni & vyzdvihni. Službu Potraviny domov môžu zákazníci využívať štandardne až do 23. decembra. Na Štedrý deň a 25. decembra služba nebude dostupná. Služba Potraviny domov bude k dispozícii od 26. decembra, jedinou výnimkou bude 1. január 2017. Rovnakou pomôckou, ako si v maximálnej miere zjednodušiť vianočné nákupy, je i služba Klikni & vyzdvihni. Vďaka službe si zákazníci vytvoria nákupný zoznam a hotový nákup si už len vyzdvihnú autom - napríklad po ceste z práce.

Na Silvestra budú obchody Tesco spravidla otvorené do 18:00, teda Slováci budú i v tento pracovný deň môcť nakúpiť cestou z práce. „Mnohí naši zákazníci sú počas Silvestra v práci a preto oceňujú možnosť si cestou domov zo zamestnania ešte nakúpiť,“ uzatvára Zuzana Lošáková. V obchodoch v blízkosti lyžiarskych stredísk dokonca  budú obchody Tesco otvorené ešte o hodinu dlhšie.

Otváracie hodiny počas sviatkov:

Štedrý deň - sobota
24. decembra budú všetky obchody Tesco otvorené do 11:00. Čerpacie stanice ostanú v prevádzke až do 13. hodiny.

Prvý vianočný sviatok - nedeľa
25. decembra budú všetky predajne zo zákona zatvorené. Služby Tesco čerpacích staníc môžu zákazníci v prvý deň po Vianociach využívať od 9:00 do 20:00.

Druhý vianočný sviatok - pondelok
26. decembra sa prevádzky Tesco otvoria o 8:00. Až do 31. decembra budú všetky obchody Tesco otvorené tak, ako počas všedných pracovných dní.

31. december 2016 - sobota
Posledný deň v roku budú všetky supermarkety, hypermarkety, formáty Expres a Extra otvorené do 18:00. Obchodné domy budú otvorené do 17:00. Výnimkou je OD MY v Bratislave, ktorý bude otvorený do 18:00. Čerpacie stanice budú otvorené len do 17:00. Vo vybraných predajniach v blízkosti lyžiarskych stredísk budú obchody otvorené do 19:00.

1. január 2017 - streda
1. januára 2017 budú všetky obchody zatvorené. Čerpacie stanice budú v tento deň otvorené od 12:00 do 20:00.

2. január 2017 - štvrtok
2. januára sa obchody Tesco otvoria o 7. hodine ráno a budú pokračovať v bežnej prevádzke. Čerpacie stanice budú otvorené nonstop.