Tesco otvára svoje brány v Kútoch. V novom supermarkete vzniklo 22 nových pracovných miest.

12.11.2015 18:13:00 | Obchody a prevádzka, Ľudia

Za necelých desať rokov od otvorenia prvého supermarketu už zákazníkov po celom Slovensku obsluhujú desiatky supermarketov. Ide o zákazníkmi obľúbený typ predajní. Prináša im presne to, čo potrebujú pre každodenné nákupy. Vždy čerstvé potraviny s dôrazom na ovocie a zeleninu, kvalitné služby a majú výbornú dostupnosť. V ponuke predajní sú samozrejmosťou mliečne výrobky, pečivo, nápoje, mrazené výrobky, či balené mäsové výrobky. Pestrú ponuku Tesco doplnia aj čerstvé mäso a údeniny pri obslužných pultoch od partnerskej spoločnosti Fabuš. Okrem toho zákazníci nájdu aj kozmetiku, drogériu, doplnkový tovar pre domácnosť a tiež široký sortiment oblečenia obľúbenej módnej značky F&F. „Tešíme sa na nových zákazníkov a som rád, že sme im na Záhorí opäť bližšie. Všetkých srdečne pozývam na nákup do našej modernej predajne a s kolegami urobíme všetko preto, aby sme sa stali ich obľúbenou predajňou,“ uviedol pri príležitosti otvorenia manažér prevádzky Tomáš Koleňák.

Spoločnosť Tesco tradične podporuje dobré veci vo svojom okolí. Aj v prípade otvorenia tejto predajne odovzdá niekoľko darov miestnym organizáciám a jednotlivcom výnimočným vo svojej komunite. Z rúk manažéra predajne poputuje finančný dar v podobe symbolického šeku domu sociálnych služieb Nezábudka Kúty, n.o. „Dar od Tesca nás nesmierne potešil a oceňujeme, že popri zákazníkoch myslí aj na svoje okolie. Darované prostriedky použijeme na zakúpenie techniky Snoezelen pre klientov nášho zariadenia“, povedala Anna Juríková, riaditeľka neziskovej organizácie Nezábudka Kúty. Vecným darom bude obdarovaná aj Materská škola Kúty, ktorej Tesco daruje detské reflexné vesty pre všetky deti.

Supermarket Tesco Kúty – základné fakty:

§  57. supermarket a celkovo 160. obchodná jednotka na Slovensku

§  slávnostné otvorenie dňa 11. 11. 2015 o 8:00 hod.

§  predajná plocha supermarketu – 700 m2

§  rýchly servis a široký sortiment výrobkov každodennej potreby

§  čerstvé aj trvanlivé potraviny a široká ponuka oblečenia módnej značky F&F

§  6 500 druhov výrobkov v ponuke