Poradíme Vám, čím urobíte radosť na Valentína

10.2.2016 12:32:00 | Produkty, Služby, Ceny

Exkluzívny prieskum spoločnosti Tesco pred sviatkom svätého Valentína ukázal, že sme romantickí. Najradšej darujeme a dostávame kvety, sladkosti, alebo pozvanie na romantickú večeru.

Kvety sú istota, ktorá nesklame

Počas celého Valentínskeho týždňa môžete v obchodoch Tesco nájsť skutočne širokú ponuku rezaných kvetov, alebo črepníkových kvetov. Všetkým dominujú typické Valentínske farby - červená a ružová. Vyberiete si z obľúbených ruží, tulipánov, ale i orchideí.

Kvety rezané, rôzne druhy
Tesco, bežná cena od 1,99 eur

Sladký život s čokoládou

Na Valentína si prídu na svoje praví čokoholici s bonboniérami značky Tesco finest a Lindor. Rozhodne však nešliapnete vedľa ani s pralinkami z bielej čokolády s jahodami z rady Tesco finest. Elegantné obaly exkluzívnych produktov nepotrebujú žiadne ďalšie baliace úpravy, čo možno niektorí na poslednú chvíľu ocenia.

Lindor Assorted, 200 g,
Tesco, akciová cena: 4,49 eur (platí do 14. 2. 2016)

Tesco finest Bonboniéra z mliečnej čokolády, 180g
Tesco, bežná cena: 5,99 eur

Tesco Finest Pralinky z bielej čokolády, 140g
Tesco, bežná cena: 8,99 eur

Prípitok ku romantickej večeri

Láska ide cez žalúdok a k dobrému jedlu patrí čaša kvalitného vína. Ponúkame vám slovenské prívlastkové biele víno, dokonca vo zvýhodnenej cene. K nemu namiesto dezertu povie všetko Valentínske srdce z čerstvých jahôd.

Virex Exclusive Pálava, výber z hrozna, 0, 75 l
Tesco, akciová cena: 3,99 eur (platí do 23. 2. 2016)

Jahody, Valentínske srdce
Tesco, akciová cena: 2,19 eur (platí do 16. 2. 2016)

* Prieskum spoločnosti Dunnhumby pre Tesco sa uskutočnil v januári 2016. Zúčastnilo sa ho viac ako s 1 500 respondentov.