Recepty | Tesco

Ako uskladniť medovníky, aby zmäkli

Ako uskladniť medovníky, aby zmäkli

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá

Medovníky často pečieme do zásoby. Nielen preto, že sa rýchlo míňajú, no najmä preto, aby do Vianoc stihli zmäknúť. Medovníky, obľúbená sladká pochúťka, by mali byť mäkkučké, aby sa na jazyku rozplývali. Ako teda budete postupovať, aby ste si na nich pochutili na 100 %? Mám pre vás tri tipy, ktoré zaručene fungujú.

Čo budeme potrebovať

  • mikroténové vrecúško
  • jablko

Postup

1. Medovníčky určené na konzumáciu ukladajte do sklenej nádoby alebo plechovej krabice a skladujte v suchej chladnej miestnosti.

2. K medovníčkom vložte rozkrojené jabĺčko alebo prezretý banán. Medovníčky si z ovocia vezmú vlhkosť a skôr zmäknú.

3. Keď nemáte sklenú nádobu ani krabicu, tak ich vložte do mikroténového vrecúška spolu s jedným celým jablkom. Vrecko pevne uzatvorte a asi tak o 5 až 6 dní budú zaručene mäkké.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Ako uskladniť medovníky, aby zmäkli

Ako uskladniť medovníky, aby zmäkli

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.