Recepty | Tesco

Treska s pomarančom a feniklom

Treska s pomarančom a feniklom

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Mierne náročná 30 minút 4

Treska s pomarančom a feniklom

Čo budeme potrebovať

  • 4 čerstvé filety tresky
  • 2 bulvy feniklu aj s vňaťou
  • 2 bio pomaranče
  • čierne olivy
  • soľ
  • čierne korenie
  • olivový olej

Postup

Ak majú filety šupiny, očistíme ich. Pomaranče dôkladne umyjeme a nakrájame ich na kolieska, fenikel zbavíme vrchných listov a na strúhadle ho nakrájame na tenké plátky.

Na papier na pečenie uložíme plátky pomarančov, fenikla a ryby. Dobre osolíme, okoreníme a pridáme aj feniklovú vňať a čierne olivy. Pokvapkáme olejom a papier zabalíme do kapsičky tak, aby nám z nej pri pečení neunikala para. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 10 – 15 minút.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Treska s pomarančom a feniklom

Treska s pomarančom a feniklom

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.