Recepty | Tesco

Kuracie rezance s jarnou cibuľkou

Kuracie rezance s jarnou cibuľkou

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá 30 minút 4

Čo budeme potrebovať

  • 250 g kuracích pŕs nakrájaných na tenké rezance
  • 2 PL kukuričného škrobu
  • 100 g pražených slaných kešu orechov
  • 1 cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 jarná cibuľka
  • čili papričky podľa chuti
  • 4 PL sójovej omáčky
  • 2 PL trstinového cukru
  • vývar na podlievanie
  • olej

Postup

Nakrájané kúsky kuracieho mäsa obalíme v škrobovej múčke. Do panvice alebo wok-u dáme olej, na ktorom mäso dozlatista opražíme. Pridáme najemno nakrájaný cesnak, cibuľu, čili, podrvené kešu oriešky, premiešame a krátko restujeme. Pridáme sójovú omáčku, cukor a ak by začalo pripekať na panvicu, tak podlejeme vodou. Na záver pridáme jarnú cibuľku, niekoľko minút ešte restujeme a podávame s ryžou.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Kuracie rezance s jarnou cibuľkou

Kuracie rezance s jarnou cibuľkou

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.