Recepty | Tesco

Hubový šalát s granátovým jablkom

Hubový šalát s granátovým jablkom

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá 30 min. 4 – 6

Čo budeme potrebovať

  • 1 čajovú lyžičku olivového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 225 g húb (šampiňóny, dubáky, kuriatka, hliva,... podľa chuti)
  • soľ
  • čerstvo mleté čierne korenie
  • 200 g šalátu (polníček alebo baby špenát)
  • 1 citrón
  • 1 granátové jablko
  • 50 g bryndze alebo feta syra

Postup

V panvici na olivovom oleji orestujte cesnak a po chvíli pridajte huby nakrájané na tenké plátky. Posoľte, okoreňte a 2 – 3 minútky duste. Po odstavení z ohňa počkajte, kým huby jemne vychladnú a pridajte ich k baby špenátu, dochuťte citrónovou šťavou, pridajte zrnká z granátového jablka a hrudky feta syra alebo bryndze.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Hubový šalát s granátovým jablkom

Hubový šalát s granátovým jablkom

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.