Recepty | Tesco

Flambované krevety s cesnakom

Flambované krevety s cesnakom

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá 30 min. 6 – 8

Čo budeme potrebovať

  • 16 – 20 olúpaných kreviet
  • 1 strúčik cesnaku
  • 20 g masla
  • 1 dcl smotany
  • 1 hrsť nasekanej petržlenovej vňate
  • soľ a korenie
  • olivový olej
  • 0,5 dcl koňaku

Postup

Cesnak roztlačíme nožom a pomaly v celku opekáme na panvici s trochou masla a oleja. Krevety prepláchneme a ohrejeme na panvici spolu s cesnakom, ktorý potom odstránime. Zastrekneme alkoholom a zapálime, flambujeme, pokiaľ sa alkohol neodparí. Prilejeme smotanu, niekoľko sekúnd povaríme a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.


Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Flambované krevety s cesnakom

Flambované krevety s cesnakom

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.