Recepty | Tesco

Cestoviny s medovo-horčicovou omáčkou

Cestoviny s medovo-horčicovou omáčkou

Ďakujeme za váš hlas!

Dnes ste už hlasovali.

Jednoduchá 20 minút 4 – 6

Čo budeme potrebovať

  • 200 g bezlepkových cestovín (špirálok alebo motýlikov)
  • 200 g kuracích pŕs uvarených alebo ugrilovaných
  • 200 g šampiňónov
  • 2 červené cibule
  • červená kapusta
  • hrsť rukoly
  • 5 vajec
  • 2 PL medu
  • 2 PL horčice
  • 2 PL olivového oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Nachystáme si suroviny. Cestoviny uvaríme, prepláchneme studenou vodou a vložíme do väčšej misy.


Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia. Šampiňóny si nakrájame na plátky a na oleji opražíme na červenej cibuli, rovnako nakrájanej na plátky. Spoločne vmiešame do šalátu a pridáme rukolu.


Zalejeme dresingom z medu, horčice a olivového oleja. Dochutíme soľou a korením.



Odoslať recept e-mailom

Inšpiroval vás tento recept? Podeľte sa oň so svojimi známymi a pošlite im ho e-mailom.

Cestoviny s medovo-horčicovou omáčkou

Cestoviny s medovo-horčicovou omáčkou

Ďakujeme.

Recept bol úspešne odoslaný.