Ochrana súkromia a cookies

Pravidlá ochrany súkromia a cookies

Ochrana osobných údajov

Kliknutím na príslušné políčko webovej stránky udeľujete spoločnosti TESCO STORES SR, a.s., so sídlom Kamenné nám. 1/A, 815 61 Bratislava, IČO: 31 321 828 (ďalej len „spoločnosť Tesco“) v súlade s ustanovením § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov uvedených vo formulári po celu dobu existencie webovej stránky, a to na nasledujúci účel:

  1. Zasielanie ponúk tovarov a služieb poskytovaných spoločnosťou Tesco alebo jej obchodnými partnermi a vykonávanie marketingových prieskumov

Spoločnosť Tesco týmto vyhlasuje, že Vaše osobné údaje použije len na vyššie uvedené účely. Vaše osobné údaje budú spracúvané prostredníctvom sprostredkovateľa, a to spoločnosťou dotcom.sk s. r. o., so sídlom Prístavná 10, 821 09 Bratislava, IČO: 466 367 06.

Poučenie:

  1. Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné a spoločnosť Tesco ako prevádzkovateľ nemá právny nárok na ich získavanie. Máte právo na informácie, odpis a opravu vašich osobných údajov vedených v informačnom systéme.
  2. Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať od spoločnosti Tesco ako prevádzkovateľa napr. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, potvrdenie či sú alebo nie sú osobné údaje o vás spracúvané, opravu alebo likvidáciu vašich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania a pod.
  3. Osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti Tesco prostredníctvom formulára musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať spoločnosť Tesco.
  4. V prípade neaktuálnosti Vami poskytnutých osobných údajov, po splnení účelu, po podaní námietky alebo v prípade odvolania Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov budú tieto osobné údaje zlikvidované.
  5. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov máte právo kedykoľvek odvolať

Cookies

Čo je to súbor cookie?

Súbory cookies sú textové súbory, ktoré obsahujú malé množstvo informácií, ktoré sa pri návšteve webovej stránky stiahnu do Vášho počítača, mobilu alebo iného zariadenia. Súbory cookies sú užitočné pretože slúžia najmä k analýze návštevnosti našich stránok a k zaisteniu vyššieho komfortu pri používaní našich webových stránok (zapamätať užívateľa pre ďalšiu návštevu). Súbory cookies nemôžu preskúmavať vás počítač alebo iné zariadenia alebo čítať v nich uložené dáta. Rozoznávame tzv. „dočasné cookies“, ktoré sa aktivujú vždy pri návšteve webovej stránky a po ukončení jej prehliadania sa automaticky zmažú a tzv. „trvalé cookies“, ktoré zostávajú uložené v počítači alebo v inom zariadení aj po skončení prehliadania webovej stránky.

Aké druhy cookies používame?

Na webovej stránke používame len tzv. funkčné cookies, ktoré si pamätajú Vašu voľbu za účelom zlepšenia Vášho komfortu pri používaní webových stránok. Tieto cookies si pamätajú Vaše rozhodnutia, ktoré na stránke robíte (napr. zapamätajú si Váš preferovaný obchod). Tieto súbory cookies si môžu tiež zapamätať zmeny, ktoré ste urobili napr. vo veľkosti alebo type písma. Údaje, ktoré tieto súbory cookies zhromažďujú, sú anonymizované a nemôžu sledovať Vaše aktivity prehľadávania na iných webových stránkach.

Ako odmietnem a odstránim súbory cookies?

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ vášho webového prehliadača, prípadne môžete navštíviť webovú stránku www.AllAboutCookies.org.

Pamätajte, že ak odmietnete používanie súborov cookies budete môcť aj naďalej navštevovať naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia fungovať správne. Používaním tejto webovej stránky súhlasíte, že do Vášho zariadenia môžeme umiestniť jednotlivé súbory cookies.

Zmena týchto pravidiel

Akékoľvek zmeny týchto pravidiel budú zverejnené na webovej stránke a preto odporúčame, aby ste tieto Pravidlá ochrany súkromia a cookies pravidelne kontrolovali.

Dátum poslednej aktualizácie: 9. Júna 2014